operatii estetice, chirurgie plastica, chirurgie estetica, chirurgie cosmetica, chirurgia siluetei, chirurgie, chirurgie estetica faciala, chirurgia plastica dupa nastere, chirurgia plastica masculina
Home Operatii estetice Album foto Programare Contact
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
» Te aflii aici : Home » Operatii estetice
  
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
Despre Dr. Voicu
Despre Bendis Medical
Operatii estetice
Articole
Testimoniale
Blog
Contact
Link-uri utile
Testimoniale
Marirea sanilor
Stimate domnule dr. VOICU, cuvintele nu pot exprima intreaga mea recunostinta pentru ceea ce ati facut pentru mine. Doresc sa imi exprim multumirile pentru intelegerea dumneavostra si rabdarea pe care ati avut-o cu mine si pentru faptul ca acum sun ...
Rinoplastie
Dr. VOICU, nu stiu cum sa va multumesc pentru tot ceea ce ati facut pentru nasul meu. Acum cand ma uit in oglinda sunt bucuroasa si fericita pentru ca intr-adevar ma vad pe mine. Prin aceasta mi-ati dovedit ca sunteti un bun profesionist dar ...
Citeste »
Peeling chimic
“Pana am aflat ce inseamna peelingul chimic am cheltuit o groaza de bani la cabinetele de cosmetica. De acum gata, prin aceasta metoda doctorul VOICU mi-a redat o fata cu pielea fina si am scapat de micile riduri care ma agasau. Acum ma pot ar ...
CHIRURGIA SANILOR SI SILUETEI » Lipoaspiratia
» inapoi
LIPOASPIRATIA
 

Lipoaspiratia nu este o decizie medicala, ci o decizie personala. Felul in care te vezi pe tine, te defineste si te integreaza in societate. Unele femei nu considera ca asa numita celulita ar fi ceva care sa le dezavantajeze, dar pentru multe femei care au celulita in diferite regiuni ale corpului, aceasta operatie ofera multe satisfactii personale.

Prietenii si membrii familiei iti pot spune parerea lor despre aceasta actiune, chirurgul plastician iti poate da recomandarile medicale, dar tu esti cea care hotarasti ceea ce este bine pentru tine.

Acest tip de operatie se practica din perioada anilor 1980, de atunci si pana acum un mare numar de femei beneficiind de rezultatele interventiei.

Lipoaspiratia, cunoscuta si sub numele de liposculptura, liposuctie se adreseaza femeilor sau barbatilor care au depozite de grasime in diferite regiuni ale corpului care nu raspund la tratament dietetic si exercitii fizice. Aceasta interventie face parte alaturi de marirea sanilor, micsorarea sanilor, corectarea asimetriei mamare, ridicarea sanilor si abdominoplastia din interventiile pentru conturarea corpului.

Aceasta operatie este considerata in SUA ca fiind cea mai populara interventie de chirurgie estetica.

INTERVENTIA CHIRURGICALA

Interventia chirurgicala consta in eliminarea grasimii din depozitele lipidice prin intermediul unor mici incizii si al canulei de lipoaspiratie conectata la un aspirator.

Numarul celulelor grase in corpul uman este fix. Deci prin eliminarea unor celule grase, numarul celor ramase scade. Eliminarea grasimii este permanenta, dar daca se obtine o crestere a volumului celulelor grase printr-un proces de ingrasare, volumul creste si in zona aspirata, dar distributia grasimii va fi mult mai uniforma.

O zona lipoaspirata nu mai poate devenii la fel de mare cum a fost inainte de operatie.

Cicatricile ramase in urma operatiei sint minime si nu pun probleme din punct de vedere estetic.

Tehnicile moderne de lipoaspiratie folosesc injectarea ariei care va fi aspirata cu un lichid care contine anestezic diluat pentru a elimina discomfortul postoperator si Adrenalina pentru a reduce sangerarea. Aceste tehnici se numesc “ Tehnici tumescente”

Operatia se efectueaza sub anestezie generala deoarece este cea mai sigura si asigura confort operator echipei chirurgicale. Riscurile anesteziei sunt scazute prin administrarea anesteziei generale, dar acestea nu pot fi complet eliminate. Prezentati chirurgului plastician istoricul medical al dumneavoastra pentru a stabili conduita interventiei chirurgicale.

Timpul necesar pentru efectuarea lipoaspiratiei depinde de mai multi factori incluzand numarul zonelor care necesita aspiratie, cantitatea care se elimina, anatomia pacientei, tipul anesteziei.

In general operatia dureaza 1 – 2 ore pentru fiecare zona.

Lipoaspiratiile prin care se elimina cantitati mari de grasime necesita 1 – 2 zile de spitalizare postoperatorie, pentru a ramane dupa operatie sub observarea personalului medico-chirurgical de specialitate. Pentru zonele mici si cantitati minime aspirate se poate parasi spitalul a 2-a zi dupa operatie.

COMPLICATII POSIBILE

Citeva posibile complicatii sunt: infectia, hematom, serom ( care trebuie evacuate), modificari de sensibilitate ale tegumentelor din zonele aspirate, denivelari tegumentare in special la persoanele cu elasticitatea pielii scazuta. Urmati indicatiile chirurgului plastician pentru a evita instalarea acestor complicatii.

EFECTE POSTOPERATORII

Dupa operatie trebuie sa purtati un garment (bandaj compresiv) special pentru zonele aspirate. Acest garment trebuie purtat 24 ore, 3-6 saptamini postoperator pentru a obtine rezultate benefice.

Durerea postoperatorie este minima si se poate trata cu medicatie analgezica.

De obicei activitatea se poate relua dupa 2-3 zile. Actvitatile de birou se pot relua in acest timp. Actvitatile solicitante fizic mai necesita o scurta perioada de repaus pentru a asigura o vindecare corecta.

Activitatile totale se pot relua de regula dupa 6 saptamini.

Rezultatele devin vizibile la 2-3 saptamani postoperator dar efectul total al operatiei este vizibil dupa o perioada mai indelungata.

Lipoaspiratia este o operatie care realizeaza indepartarea depozitelor de grasime producind o conturare a corpului, motiv pentru care este numita liposculptura. Aceasta duce la o crestere a increderii in dumneavoastra deoarece noul “look” este incantator pentru ochi. Retineti ca daca va ingrasati dupa operatie se vor ingrasa si zonele aspirate dar conturarea corpului va fi cea de dupa operatie.

Lipoaspiratia are drept scop conturarea corpului si nu slabitul. Pentru a pierde in greutate cele mai indicate metode sunt dieta si exercitiile fizice.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE LA DR. VOICU

Beneficiile emotionale si psihologice ale acestei operatii sunt cresterea increderii in sine, o imagine a corpului imbunatatita si o mare satisfactie personala.

INFORMATII SPECIALE

- Spalati-va bine inainte de operatie;

- Excludeti din tratament aspirina cu 2 saptamani inainte de operatie;

- Incercati sa programati operatia in afara perioadei menstruale;

- Aveti nevoie de un garment pe care sa il purtati dupa operatie;

- Nu mincati si nu beti nimic, nici apa dupa miezul noptii inaintea operatiei;

- Nu va expuneti la soare 2 saptamani inainte de operatie;

- Purtati ochelari, nu veniti cu lentile de contact;

- Nu va machiati, nu va dati cu oja: daca este oja pe unghii, stergeti-o;

- In ziua operatiei lasati-va bijuteriile acasa;

- Daca aveti proteza dentara anuntati medicul anestezist;

Aceasta prezentare a fost realizata numai cu scop informativ. Pentru date personalizate la adresa dumneavoastra si pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la adresa:

B E N D I S M E D I C A L

chirurgie plastica si estetica

________________________

Dr. RADU VOICU

Medic Primar Chirurgie Plastica

Mobil: 0722.684.735.

0740.236.347.

E-mail: office@bendis.ro

Adresa: Bd. Maresal Averescu9, Bl.5, Ap.6 Bucuresti 1

Web: www.bendis.ro

MAI MULTE OPERATII ESTETICE

 
   
Operatii estetice
» BLEFAROPLASTIA
» LIFTING FACIAL
» CLITOROPLASTIA
» REMODELARE LABII MARI
» IMPLANTE FACIALE
» PEELING CHIMIC
» MARIREA BUZELOR
» GINECOMASTIA
» RINOPLASTIA
» OMBILICOPLASTIA
Aboneaza-te la newsletter pentru a primi
lunar noutati din domeniul
chirurgiei estetice :
Prezentarea unei operatii
LIPOASPIRATIA
Lipoaspiratia nu este o decizie medicala, ci o decizie personala. Felul in care te vezi pe tine, te defineste si te integreaza in societate. Unele femei nu considera ca asa numita celulita ar fi ceva care sa le dezavantajeze, dar pentru multe femei care au celulita ...
AUGMENTAREA MAMARA
Marirea sanilor nu este o decizie medicala, ci o decizie personala. Felul in care te vezi pe tine, te defineste si te integreaza in societate. Unele femei nu considera marirea sanilor ca fiind ceva care sa le avantajeze, dar pentru multe femei care au sanii mici, ac ...
Mai multe »
Despre Dr. Voicu   Despre Bendis Medical   Album foto   Operatii estetice   Programare   Articole   Testimoniale   Linkuri utile   Contact
©2006 Bendis Medical S.R.L. Toate drepturile rezervate.