operatii estetice, chirurgie plastica, chirurgie estetica, chirurgie cosmetica, chirurgia siluetei, chirurgie, chirurgie estetica faciala, chirurgia plastica dupa nastere, chirurgia plastica masculina
Home Operatii estetice Album foto Programare Contact
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
» Te aflii aici : Operatii estetice
  
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
Despre Dr. Voicu
Despre Bendis Medical
Operatii estetice
Articole
Testimoniale
Blog
Contact
Link-uri utile
Testimoniale
Marirea sanilor
Stimate domnule dr. VOICU, cuvintele nu pot exprima intreaga mea recunostinta pentru ceea ce ati facut pentru mine. Doresc sa imi exprim multumirile pentru intelegerea dumneavostra si rabdarea pe care ati avut-o cu mine si pentru faptul ca acum sun ...
Rinoplastie
Dr. VOICU, nu stiu cum sa va multumesc pentru tot ceea ce ati facut pentru nasul meu. Acum cand ma uit in oglinda sunt bucuroasa si fericita pentru ca intr-adevar ma vad pe mine. Prin aceasta mi-ati dovedit ca sunteti un bun profesionist dar ...
Citeste »
Peeling chimic
“Pana am aflat ce inseamna peelingul chimic am cheltuit o groaza de bani la cabinetele de cosmetica. De acum gata, prin aceasta metoda doctorul VOICU mi-a redat o fata cu pielea fina si am scapat de micile riduri care ma agasau. Acum ma pot ar ...
CHIRURGIE ESTETICA FACIALA » Blefaroplastia
» inapoi
BLEFAROPLASTIA
 

Blefaroplastia nu este o decizie medicala, ci o decizie personala. Felul in care te vezi pe tine, te defineste si te integreaza in societate. Unele femei nu considera pleoapele ca fiind ceva care sa ii dezavantajeze, dar pentru multe femei care au pleoapele umflate si lasate aceasta operatie ofera multe satisfactii personale. Aceste aspecte de imbatranire si oboseala apar odata cu varsta. Unii factori, ereditatea si lumina soarelui accelereaza aceste schimbari.

Prietenii si membrii familiei iti pot spune parerea lor despre aceasta actiune, chirurgul plastician iti poate da recomandarile medicale, dar tu esti cea care hotarasti ceea ce este bine pentru tine.

Acest tip de operatie se practica din perioada anilor 1970,de atunci si pina acum un mare numar de femei si barbati beneficiind de rezultatele interventiei.

Operatia se adreseaza femeilor care sint nemultumite de aspectul pleoapelor lor si anume pleoape inferioare umflate si lasate si pleoape superioare cu exces tegumentar. Pleoapele sunt usor vizibile datorita faptului ca ochii sint foarte des priviti in timpul discutiilor cotidiene. Un rol important in realizarea unui aspect estetic placut, il au pe linga pleoape pielea fetei si fruntea, inlaturarea posibilelor riduri schimbind aspectul anterior operatiei. Chirurgul plastician va va prezenta daca sint necesare modificari la nivelul acestor structuri prin tratarea ridurilor, tratamenul cu toxina botulinica, lifting facial sau liftingul sprancenelor, acestea putind intra in planul operator.

Blefaroplastia se poate realiza la pleoapele superioare si inferioare separat sau impreuna in aceeasi interventie.

Daca sunteti nemultumita de pleoapele si ridurile dumneavoastra aceasta operatie ofera noi posibilitati pentru a avea un nou “look”.

INTERVENTIA CHIRURGICALA

Operatia se realizeaza prin incizarea pielii la nivelul pleoapei superioare intr-un pliu cutanat , iar pentru pleoapa inferioara inferior de linia ciliara (genelor), sau printr-o incizie transconjunctivala pe fata interna a pleoapei. Excesul de piele si grasime sunt eliminate si marginile incizate se sutureaza cu mare grija, aceasta operatie necesitand o mare manualitate si finete in miscari. Cicatricile rezultate nu sunt vizibile si nu afecteaza aspectul estetic al fetei.

Blefaroplastia este de obicei combinata cu liftingul facial sau liftingul sprancenelor, ca parti componente a procedurilor de intinerire a fetei. Deasemenea poate fi combinata cu peeling chimic pentru a mentine rezultatele postoperatorii.

Operatia se efectueaza sub anestezie generala deoarece este cea mai sigura si asigura confort operator echipei chirurgicale. Riscurile anesteziei sint scazute prin administrarea anesteziei generale, dar acestea nu pot fi complet eliminate. Prezentati chirurgului plastician istoricul medical al dumneavoastra pentru a stabilii conduita interventiei chirurgicale. In anumite situatii se poate opera si cu anestezie locala potentata.

Timpul necesar pentru efectuarea blefaroplastiei depinde de mai multi factori incluzand abordul chirurgical, complexitatea operatiei, anatomia pacientei, tipul anesteziei.

In general operatia dureaza 1 – 2 ore.

Cele mai multe operatii de blefaroplastie necesita 1 noapte de spitalizare postoperatorie, pentru a ramane dupa operatie sub observarea si monitorizarea personalului medico-chirurgical de specialitate. Pacientele operate cu anestezie locala pot pleca dupa cateva ore de la operatie.

COMPLICATII POSIBILE

Citeva posibile complicatii sunt: sangerare, hematom, infectia, alergie la anestezic, necesitatea unei revizuiri. Urmati indicatiile chirurgului plastician pentru a evita instalarea acestor complicatii.

EFECTE POSTOPERATORII

Dupa operatie va trebui sa purtati pe ochii pansati o compresa rece. Pleoapele vor fi umflate si cu timpul vor prezenta echimoze care vor dispare dupa cateva saptamani. Durerea postoperatorie este suportabila.

Discomfortul initial este controlat cu medicatie antialgica.

Firele se scot dupa 5-7 zile.

Cicatricile rezultate sint mici si nu pun probleme din punct de vedere estetic. In cazul in care aveti predispozitie pentru cicatrici keloide si hipertrofe, discutati aceasta problema cu chirurgul plastician.

De obicei activitatea se poate relua dupa 2-3 zile. Durerile pot persista, motiv pentru care se recomanda administrarea de analgezice.

Activitatea totala se poate relua dupa 1-2 saptamini in functie de evolutia operatiei si nivelul activitatii cotidiene. Chirurgul plastician va va recomanda timpul optim dupa care se poate relua activitatea.

Vindecarea completa a pleoapelor se face dupa citeva saptamini.

Blefaroplastia produce infrumusetarea pleoapelor si evidentierea ochilor pentru a realiza un echilibru estetic al fetei. Aceasta duce la o crestere a increderii in dumneavoastra deoarece noul “look” este incantator pentru ochi.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE LA DR. VOICU

Beneficiile emotionale si psihologice ale acestei operatii sunt cresterea increderii in sine, o imagine a corpului imbunatatita si o mare satisfactie personala.

INFORMATII SPECIALE

- Spalati-va bine inainte de operatie;

- Excludeti din tratament aspirina cu 2 saptamani inainte de operatie;

- Opriti fumatul cu 1 saptamana inainte de operatie;

- Incercati sa programati operatia in afara perioadei menstruale;

- Nu fiti raciti in momentul operatiei;

- Postoperator evitati statul in frig si traumatizarea pleoapelor;

- Nu mancati si nu beti nimic, nici apa dupa miezul noptii inaintea operatiei;

- Nu va expuneti la soare 2 saptamini inainte de operatie;

- Purtati ochelari, nu veniti cu lentile de contact;

- Nu va machiati, nu va dati cu oja: daca este oja pe unghii, stergeti-o;

- In ziua operatiei lasati-va bijuteriile acasa;

- Daca aveti proteza dentara anuntati medicul anestezist;

Aceasta prezentare a fost realizata numai cu scop informativ. Pentru date personalizate la adresa dumneavoastra si pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la adresa:

B E N D I S M E D I C A L

chirurgie plastica si estetica

____________________________

Dr. RADU VOICU

Medic Primar Chirurgie Plastica

Mobil: 0722.684.735.

0740.236.347.

E-mail: office@bendis.ro

Adresa: Bd. Maresal Averescu9, Bl.5, Ap.6 Bucuresti 1

Web: www.bendis.ro

 
   
Operatii estetice
» OTOPLASTIA
» TRATAREA RIDURILOR
» TRATAREA RIDURILOR
» MARIREA BUZELOR
» ESTETICA GENITALA
» OMBILICOPLASTIA
» BLEFAROPLASTIA
» LIPOASPIRATIA
» MASTOPEXIA
» ABDOMINOPLASTIA
Aboneaza-te la newsletter pentru a primi
lunar noutati din domeniul
chirurgiei estetice :
Prezentarea unei operatii
ASIMETRIE MAMARA
In mod fizilogic exista o asimetrie mamara dar care nu pune probleme din punct de vadere estetic. In unele situatii aceasta asimetrie este evidenta. Aceasta poate apare in perioada de pubertate cind de se produce dezvoltatrea sanilor sau poate apare dupa sarcina si alaptare. ...
LIPOASPIRATIA
Lipoaspiratia nu este o decizie medicala, ci o decizie personala. Felul in care te vezi pe tine, te defineste si te integreaza in societate. Unele femei nu considera ca asa numita celulita ar fi ceva care sa le dezavantajeze, dar pentru multe femei care au celulita ...
Mai multe »
Despre Dr. Voicu   Despre Bendis Medical   Album foto   Operatii estetice   Programare   Articole   Testimoniale   Linkuri utile   Contact
©2006 Bendis Medical S.R.L. Toate drepturile rezervate.