operatii estetice, chirurgie plastica, chirurgie estetica, chirurgie cosmetica, chirurgia siluetei, chirurgie, chirurgie estetica faciala, chirurgia plastica dupa nastere, chirurgia plastica masculina
Home Operatii estetice Album foto Programare Contact
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
» Te aflii aici : Home » Operatii estetice
  
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
Despre Dr. Voicu
Despre Bendis Medical
Operatii estetice
Articole
Testimoniale
Blog
Contact
Link-uri utile
Testimoniale
Marirea sanilor
Stimate domnule dr. VOICU, cuvintele nu pot exprima intreaga mea recunostinta pentru ceea ce ati facut pentru mine. Doresc sa imi exprim multumirile pentru intelegerea dumneavostra si rabdarea pe care ati avut-o cu mine si pentru faptul ca acum sun ...
Rinoplastie
Dr. VOICU, nu stiu cum sa va multumesc pentru tot ceea ce ati facut pentru nasul meu. Acum cand ma uit in oglinda sunt bucuroasa si fericita pentru ca intr-adevar ma vad pe mine. Prin aceasta mi-ati dovedit ca sunteti un bun profesionist dar ...
Citeste »
Peeling chimic
“Pana am aflat ce inseamna peelingul chimic am cheltuit o groaza de bani la cabinetele de cosmetica. De acum gata, prin aceasta metoda doctorul VOICU mi-a redat o fata cu pielea fina si am scapat de micile riduri care ma agasau. Acum ma pot ar ...
Noutate
PROPORTIILE FETEI


Frumusetea este un concept dificil de definit. Aceasta definire se poate face prin analiza filozofica a conceptului de frumusete sau prin analiza proportiilor ideale prin masuratori.

Analiza esteticii faciale are la baza unele reguli. Conceptele generale care stau la baza acestei analize sunt simetria, egalitatea partilor si proportiile repetitive.

Inainte de toate trebuie stiut ca fata umana similar intregului corp nu este simetrica, asimetriile mari fiind vizibile si atragand atentia asupra lor.

In al doilea rand echilibrul estetica al fetei necesita egalitate si proportionalitate intre componentele fetei.

In al treilea rand simetria si egalitatea nu sunt suficiente pentru a putea vorbi despre frumusete.

In al patrulea rand proprtionalitate componentelor fetei este cea care influenteaza in cea mai mare masura, mintea umana fiind cea care influenteaza decizia atunci cand se vorbeste despre frumusete.

Din vremea Grecilor antici a fost cunoscut un concept referitor la proportionalitate. Acest concept este cunoscut ca “Proportia Divina” sau “Conceptul de Aur”.

Matematic, acest concept se caracterizeaza prin existenta unui punct C situat pe o linie AB. Distanta AC = 1. Distanta CB = 1,618. Conform conceptului de Aur AC este 0.618 din BC iar BC este 1,618 AC. Numarul 1,618 fiind numit Numarul Φ.

Fata umana contine multe astfele de Proprtii Divine. Una dintre ele este impartirea fetei in 3. 1/3 superioara linia parului-baza nasului reprezinta 1 iar cele 2/3 inferioare baza nasului-barbie reprezinta 1,618.

La vederea frontala si laterala fata poate fi impartita in 3 parti egale orizontale conform lui Leonardo da Vinci: barbie-varful nasului, varful nasului- mijlocul sprancenelor si mijlocul sprancenelor-linia parului sau linia superioara de contractie a muschiului frontal in cazul barbatilor cu calvitie(Fig.1 si 2).Aceasta proportie este caracteristica omului adult, la copii si batrani aceasta proportie fiind modificata.

Pe verticala fata se imparte in 5 parti egale, fiecare fiind egala cu lungimea unui ochi (Fig.3).

De aici se pot observa o serie de repere utile: distanta intre unghiurile interne ale ochilor este egala cu dimensiunea unui ochi iar distanta intre unghiurile externe este de 3 ori dimensiunea unui ochi (Fig.4).


Nasul este elementul central al fetei, orice asimetrie a lui fiind mai repede vizibila decata a altor componente ale fetei. Dosul nasului incepe de deasupra nivelului pleoapelor superioare. Peretele lateral se continua pe margine superioara a orbitei formand o linie convexa care copiaza conturul sprancenei.

Ca un element de proportionalitate al nasului – latimea nasului la nivelul narinelor este 70% din lungimea nasului (Fig.5).


Aceste aspecte, proprtii si egalitati dar in special dizarmonia lor, sunt cele care ne creaza deseori pareri pe care nu le putem explica referitoare la ceva anume sau la fata cuiva despre care spunem”este OK, dar ceva nu imi place”.

OPERATII ESTETICE

ALBUM FOTO

ARTICOLE

TESTIMONIALE

   
Operatii estetice
» REVIZUIRE CICATRICI
» AUGMENTAREA MAMARA
» TRATAREA RIDURILOR
» OTOPLASTIA
» GINECOMASTIA
» ESTETICA GENITALA
» LIFTINGUL SPRANCENELOR
» REMODELARE PUBIANA
» ABDOMINOPLASTIA
» BLEFAROPLASTIE
Aboneaza-te la newsletter pentru a primi
lunar noutati din domeniul
chirurgiei estetice :
Prezentarea unei operatii
LIPOASPIRATIA
Lipoaspiratia nu este o decizie medicala, ci o decizie personala. Felul in care te vezi pe tine, te defineste si te integreaza in societate. Unele femei nu considera ca asa numita celulita ar fi ceva care sa le dezavantajeze, dar pentru multe femei care au celulita ...
TOXINA BOTULINICA
Toxina botulinica este toxina unei bacterii care produce boala numita botulism. Aceasta toxina este sigura si NU produce botulism in dozele folosite in medicina si in scopuri cosmetice. Pentru inceput aceasta a fost folosita pentru refacerea vocii normale la pacient ...
Mai multe »
Despre Dr. Voicu   Despre Bendis Medical   Album foto   Operatii estetice   Programare   Articole   Testimoniale   Linkuri utile   Contact
©2006 Bendis Medical S.R.L. Toate drepturile rezervate.