operatii estetice, chirurgie plastica, chirurgie estetica, chirurgie cosmetica, chirurgia siluetei, chirurgie, chirurgie estetica faciala, chirurgia plastica dupa nastere, chirurgia plastica masculina
Home Operatii estetice Album foto Programare Contact
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
» Te aflii aici :
  
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
Despre Dr. Voicu
Despre Bendis Medical
Operatii estetice
Articole
Testimoniale
Blog
Contact
Link-uri utile
Testimoniale
Marirea sanilor
Stimate domnule dr. VOICU, cuvintele nu pot exprima intreaga mea recunostinta pentru ceea ce ati facut pentru mine. Doresc sa imi exprim multumirile pentru intelegerea dumneavostra si rabdarea pe care ati avut-o cu mine si pentru faptul ca acum sun ...
Rinoplastie
Dr. VOICU, nu stiu cum sa va multumesc pentru tot ceea ce ati facut pentru nasul meu. Acum cand ma uit in oglinda sunt bucuroasa si fericita pentru ca intr-adevar ma vad pe mine. Prin aceasta mi-ati dovedit ca sunteti un bun profesionist dar ...
Citeste »
Peeling chimic
“Pana am aflat ce inseamna peelingul chimic am cheltuit o groaza de bani la cabinetele de cosmetica. De acum gata, prin aceasta metoda doctorul VOICU mi-a redat o fata cu pielea fina si am scapat de micile riduri care ma agasau. Acum ma pot ar ...
Despre Bendis Medical
CONCEPTUL FEMEIA BENDIS

Putine femei din Romania au curajul sa priveasca in ele insele si sa decida ca e timpul sa faca o schimbare importanta in felul in care arata.

Dr. Radu Voicu a creat Bendis din dorinta de a schimba mentalitatea femeilor nemultumite de aspectul lor fizic dar care au o atitudine pasiva fata de toate problemele cauzate de acest neajuns. Crezul Bendis este ca impreuna putem sa aducem mai multa frumusete si fericire in jurul nostru, iar tot ce trebuie sa facem este sa privim in noi insine cu sinceritate !

Bendis este locul unde poti sa vorbesti deschis despre problemele si nemultumirile legate de aspectul tau fizic.

Pentru ca vrem sa te ajutam sa faci acest important pas catre tine insati, Bendis a creat pentru tine oglinda in care sa te poti privi si sa-ti poti recunoaste cu sinceritate toate nemultumirile si problemele legate de felul in care arati. Oglinda ta este chiar Femeia Bendis, o femeie cu care vei face cunostinta de indata ce vei pasi pragul Bendis Medical . O femeie care este ca tine si care vrea aceleasi lucruri ca si tine. Daca te uiti cu atentie, vei vedea ca esti chiar tu!

Astazi cea mai mare problema a noastra o reprezinta lipsa timpului. Probabil ca ziua ar trebui sa aiba mai mult de 24 de ore pentru ca tu sa-ti poti rezerva, cu sfintenie, in fiecare seara, putin timp pentru a avea grija de chipul si trupul tau. Tu stii bine ca felul in care arati este foarte important in a te ajuta sa obtii ceva sau sa devii ceva. Toate lucrurile pe care le-ai putea visa vreodata sunt exprimate prin aceste doua verbe ale caror forme negative sunt insa purtatoarele celor mai mari frustrari: A FI/A NU FI si A AVEA/A NU AVEA.

Din tot ce-ai vrea sa fii si din tot ce ti-ai dori sa ai, Femeia Bendis si-a ales ceea ce stie ca e cel mai valoros pentru tine.

Citeste valorile Femeii Bendis si-ti vei recunoaste cu siguranta dorintele dar poate si nemultumirile cele mai mari!

Sunt F rumoasa!         Am B unastare!
Sunt E leganta!           Am E chilibru!
Sunt M ultumita!         Am N oroc!
Sunt E ntuziasta!         Am D orinta!
Sunt I ndependenta!    Am I ubire!
Sunt A mbitioasa!        Am S ucces!

Vrem sa stii ca Femeia Bendis te reprezinta! Daca esti curioasa s-o cunosti, s-o vezi si sa-i vorbesti, uita-te in jur sau…in oglinda!

Femeia Bendis este mama devotata copiilor ei care a renuntat sa lucreze ca sa poata avea grija tot timpul de casa si familie si care, la un moment dat, simte ca s-a neglijat prea mult pe sine. Ca printre satisfactiile eforturilor sale de zi cu zi nu se mai numara si admiratia sotului pentru senzualitatea si feminitatea ei. Ca rolul ei de femeie a fost demult sacrificat in timp ce acelea de mama si sotie par a-i umple intreaga existenta. Uneori se simte vinovata ca nu e pe deplin fericita doar cu aceste doua roluri care, oricum, ii ocupa intreaga zi. Dar intr-o buna zi, are curaj sa priveasca adanc in interiorul ei. Si sa faca si urmatorul pas. Sa vina la Bendis .

Femeia Bendis este si aceea a carei viata o reprezinta cariera. Scenariul a devenit din ce in ce mai cunoscut in societatea romaneasca de astazi. Acestei femei puternice si ambitioase, Bendis ii ofera oglinda feminitatii si sensibilitatii. O privire introspectiva intr-un moment de singuratate dupa o zi lunga de munca o va aduce si pe ea printre noi. Ei ii reamintim ca frumusetea iti umple viata cu dorinta si iubire, si ca succesul in afaceri nu le exclude pe nici una dintre ele.

Dar femeia care se zbate sa impace familia si cariera? Nu cumva esti chiar tu? Jonglezi atat de bine cu timpul incat aparent reusesti sa ai grija de amandoua. Dar nu mai e loc si pentru tine la mijloc. Stii ca este nevoie de tine in casa pentru a mentine stabilitatea financiara, copiii trebuie ingrijiti, seful pare sa nu aiba nici macar idee despre ce inseamna sa si muncesti sa si intretii o familie. Si poate ca nici partenerul tau nu te ajuta asa cum ai vrea. Tie Bendis iti ofera oglinda echilibrului, pentru ca frumusetea atrage frumusete si bunatate, pentru ca societatea a fost mereu mai ingaduitoare cu cei tineri si cu cei frumosi.

O vei regasi pe Femeia Bendis si in aceea aflata abia la sfarsitul adolescentei, liceeana, studenta, femeia tanara si lipsita (inca) de responsabilitati grele. Care are inca timpul ei. Prejudecatile si mentalitatea parintilor au impiedicat-o pana acum sa scape de acel mic (sau mare) complex legat de un anumit aspect al chipului sau corpului ei. Acestei tinere ii punem in fata ochilor oglinda Ambitiei si Independentei. Vrem sa-si inceapa lupta cu viata avand frumusetea alaturi de ea! Daca lipsa frumusetii poate fi de multi considerata un punct slab, atunci prezenta ei trebuie perceputa fara indoiala drept o forta!

Daca ceea ce-ti lipseste atunci cand te uiti in oglinda este imaginea frumusetii asa cum ti-ai dori-o si asa cum stii ca este de fapt inauntrul tau, Bendis te va ajuta sa-ti aduci frumusetea la suprafata!

CINE A FOST BENDIS?

CE FACE BENDIS PENTRU MINE?

VIZIUNEA BENDIS MEDICAL

GALERIA DE ARTA

   
Operatii estetice
» REMODELARE LABII MARI
» ABDOMINOPLASTIA
» RINOPLASTIA
» REDUCTIA MAMARA
» AUGMENTAREA MAMARA
» TRATAREA RIDURILOR
» OTOPLASTIA
» REVIZUIRE CICATRICI
» REMODELARE PUBIANA
» LIPOASPIRATIA
Aboneaza-te la newsletter pentru a primi
lunar noutati din domeniul
chirurgiei estetice :
Prezentarea unei operatii
ASIMETRIE MAMARA
In mod fizilogic exista o asimetrie mamara dar care nu pune probleme din punct de vadere estetic. In unele situatii aceasta asimetrie este evidenta. Aceasta poate apare in perioada de pubertate cind de se produce dezvoltatrea sanilor sau poate apare dupa sarcina si alaptare. ...
MAMELOANE RETRACTATE

Pentru multe femei mameloanele retractate pot creea stare de discomfort. O areola plata sau chiar un mamelon retras spre interior fata de suprafata sanului poate fi o cauza de de stress si deasemenea poate creea probleme in perioada de alaptare. Inf ...
Mai multe »
Despre Dr. Voicu   Despre Bendis Medical   Album foto   Operatii estetice   Programare   Articole   Testimoniale   Linkuri utile   Contact
©2006 Bendis Medical S.R.L. Toate drepturile rezervate.