operatii estetice, chirurgie plastica, chirurgie estetica, chirurgie cosmetica, chirurgia siluetei, chirurgie, chirurgie estetica faciala, chirurgia plastica dupa nastere, chirurgia plastica masculina
Home Operatii estetice Album foto Programare Contact
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
» Te aflii aici : Home » Operatii estetice
  
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
Despre Dr. Voicu
Despre Bendis Medical
Operatii estetice
Articole
Testimoniale
Blog
Contact
Link-uri utile
Testimoniale
Marirea sanilor
Stimate domnule dr. VOICU, cuvintele nu pot exprima intreaga mea recunostinta pentru ceea ce ati facut pentru mine. Doresc sa imi exprim multumirile pentru intelegerea dumneavostra si rabdarea pe care ati avut-o cu mine si pentru faptul ca acum sun ...
Rinoplastie
Dr. VOICU, nu stiu cum sa va multumesc pentru tot ceea ce ati facut pentru nasul meu. Acum cand ma uit in oglinda sunt bucuroasa si fericita pentru ca intr-adevar ma vad pe mine. Prin aceasta mi-ati dovedit ca sunteti un bun profesionist dar ...
Citeste »
Peeling chimic
“Pana am aflat ce inseamna peelingul chimic am cheltuit o groaza de bani la cabinetele de cosmetica. De acum gata, prin aceasta metoda doctorul VOICU mi-a redat o fata cu pielea fina si am scapat de micile riduri care ma agasau. Acum ma pot ar ...
Termeni si conditii
Termeni si conditii
Acesti termeni si conditii de utilizare se aplica site-ului www.operatii-estetice.com.ro  proprietatea S.C. Bendis MEDICAL S.R.L. (denumita in continuare Bendis ). Orice persoana acceseaza acest Site (denumita in continuare Utilizator ) va trebui sa citeasca acesti Termeni si conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea Site-ului, si va trebui sa accepte acesti Termeni si conditii fara alte limitari sau rezerve. Bendis isi rezerva dreptul de a schimba, de a modifica, de a corecta, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile .
Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.
Drepturi de autor
Materialele furnizate de acest site sunt educationale, informative si numai pentru folosire personala. Nici una din informatiile aparute pe acest site sau corespondenta e-mai primita de pe acest site nu poate fi interpretata ca fiind o recomandare medicala sau chirurgicala si nu poate tine locul unei consultatii medicale.
Intregul continut al acestui site incluzand imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date este proprietatea Bendis si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus in alt scop decat cel informativ personal fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept si anume Bendis, se pedepseste conform legilor in vigoare.
Continutul site-ului www.operatii-estetice.com.ro  nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor Bendis.
Garantii si limitari
Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. Bendis autorizeaza stocarea informatiilor de pe acest site numai in scop personal informativ si NU pentru folosire in scop comercial sau de prezentare catre terti.
Bendis nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poat fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
Continutul Site-ului www.operatii-estetice.com.ro  are scop informativ. Datele personalizate la adresa pacientelor si pacientilor se pot obtine numai in urma unei consultatii medicale la Cabinetul Bendis MEDICAL.
Bendis isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe Site, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor. Bendis nu are obligatia de a actualiza acest Site.
Bendis nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatii ale Utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului de unde se acceseaza Site-ul.
Bendis isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.
Bendis nu face nici o referire pe acest Site la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor si acest Site.Acest Site va fi accesat de buna voie, iar Utilizatori isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui Site.
Cand utilizati acest Site, va rugam sa cititi si sectiunea Confidentialitate
   
Operatii estetice
» IMPLANT DE BARBIE
» REMODELARE LABII MARI
» MASTOPEXIA
» OTOPLASTIA
» LIFTING FACIAL
» MAMELOANE RETRACTATE
» GINECOMASTIA
» AUGMENTAREA MAMARA
» ASIMETRIE MAMARA
» CIRCUMCIZIA
Aboneaza-te la newsletter pentru a primi
lunar noutati din domeniul
chirurgiei estetice :
Prezentarea unei operatii
MASTOPEXIA
Ridicarea sanilor nu este o decizie medicala, ci o decizie personala. Felul in care te vezi pe tine, te defineste si te integreaza in societate. Pentru unele femei ridicarea sanilor nu reprezinta un avantaj, dar exista multe femei care au sanii “lasati”(ptozati) car ...
TOXINA BOTULINICA
Toxina botulinica este toxina unei bacterii care produce boala numita botulism. Aceasta toxina este sigura si NU produce botulism in dozele folosite in medicina si in scopuri cosmetice. Pentru inceput aceasta a fost folosita pentru refacerea vocii normale la pacient ...
Mai multe »
Despre Dr. Voicu   Despre Bendis Medical   Album foto   Operatii estetice   Programare   Articole   Testimoniale   Linkuri utile   Contact
©2006 Bendis Medical S.R.L. Toate drepturile rezervate.